Kan bestille kondomer online

Når det noen ganger blir het på det første møtet, må du tenke på å beskytte deg selv. Slik at du ikke opplever ubehagelige overraskelser i form av sykdommer og graviditet. For å beskytte seg veldig godt trenger mannen å bruke kondom, når kondom fungerer til 99,9 %, er det trygt å holde på hele natten uten å våkne opp neste morgen med bekymring eller angst.

Å kjøpe kondom i butikken er imidlertid veldig pinlig, spesielt hvis det er i en liten landsby hvor alle kjenner alle og kan spre et rykte om en. Da er det bedre å kjøpe kondomer på nettet, til en mye billigere pris enn det som er i butikken. Deretter kan du bestille alle de forskjellige typene kondomer du vil teste, uten å få fordømmende utseende. Hvis du bestiller kondom online og regelmessig, har du alltid et par hjemme. Hvis natten ender hos den andre, kan det være en eller to kondomer som lett kan passe i lommeboken. Det er imidlertid viktig å sørge for at du faktisk har noen kondomer på lager hvis du tar noen hjem til huset eller leiligheten. Ellers blir det ganske dårlig humør hvis du prøver å få en one-night stand uten beskyttelse. Selv om vedkommende bruker p-piller eller bare tar den i baken. Hvis du har bestilt forskjellige smaker av kondomene, kan smaken av disse være en isbryter for soverommet.

De siste årene har det blitt populært med kondomer som er smaksatt, smaker som jordbær, eple er ganske vanlige, men det er også smaker som tyggegummi og cola. Disse smakene er noe som bør testes i det minste i løpet av en lidenskapelig natt. Enten partneren som får smake på kondomet er en mann eller en kvinne, er dere begge garantert å like det. Å bestille kondomer på nettet er med andre ord noe alle burde gjøre.