Kontormøbler er viktig i hverdagen

Hvis du, som mange i IT-bransjen, jobber med datamaskiner og kundekontakter med disse datamaskinene, blir det lett å jobbe hjemme, både etter lukketid og på ledige dager. Det er derfor viktig å ha et «kontor» i form av et rom eller en del av et rom hvor du gjør alle jobbrelaterte jobber, slik at du ikke trenger å tenke på arbeid når du sitter med datamaskinen på sofaen. For å gi rommet eller en del av rommet et kontorfelt, bør du kjøpe kontormøbler i form av en kontorstol, skrivebord og en stilig og praktisk bordslampe. Et hjemmekontor kan være nesten hvor som helst i hjemmet, kontoret mitt der jeg skriver dette blogginnlegget er i et soverom garderobe.

Hvis du ikke jobber med IT, kan et kontor være perfekt for å betale regninger, eller bare ha et sted å slå på datamaskinen når den ikke er i bruk. Med hjemmekontor får du en struktur på hverdagen. Hvis du er forelder og barnet ditt kan bruke samme datamaskin som du er på jobben, kan et hjemmekontor også brukes som en måte å fortelle barna om at de ikke har lov til å berøre datamaskinen. Mens datamaskinen er på kontoret, er det mor eller pappa som bruker den, barna er glade for å vente på at mamma eller pappa skal fullføre.
Nå er det tilsynelatende kaller noen som har lagt ut en annonse for en påløpsbrems tilhenger fra www.valeryd.no, kan være om det, farvel.

Comments are closed.