Vi selger mikrofiberkluter

Jeg er aktiv i fotball og akkurat som enhver annen klubb må vi tjene penger for å finansiere leirer og konkurranseturer. Tidligere har vi solgt lodd, men det har blitt stadig vanskeligere å selge disse.

I stedet har vi funnet et selskap som driver med dugnad . Vi selger mikrofiberkluter i fine gaveesker og tjener ganske godt på det.

Vi har en langsiktig avtale med selskapet bak fillene. Hver vår og høst drar vi rundt i byen og selger fillene våre på døra. Fordi fillene ikke er veldig dyre og er pent pakket inn, er det mange som kjøper disse for å gi i gave. At vi kan levere ut mikrofiberklutene våre direkte ved kjøp gjør også at flere er villige til å støtte oss.

Vanskelig å skaffe penger

I våre dager er det vanskelig å skaffe alle pengene som trengs for å drive en klubb med mange barne- og ungdomslag. Ungdommene koster mye penger og vi kan ikke belaste dem for å komme og trene. De må være medlemmer men det koster ikke mye for de unge. Det er riktig at vi får tilskudd fra kommunen, men det er ikke nok i lengden.

Men med det faktum at vi begynte å selge dugnadsprodukter , har vi det bedre enn vi har vært på lenge. Til sommeren regner vi med at alle ungdommer som ønsker det skal kunne gå på fotballleir . Og det skal ikke koste foreldrene noe. De hjelper tross alt til med salg og også med reiser og support.

I tillegg til å selge filler arrangerer vi hvert år et loppemarked hvor alle kan leie bord. Vi i klubben selger kaffe, varm pølse og vafler og mottar penger både gjennom husleien og serveringen. Vi arrangerer også en fotballcup for de aller minste. Der er det is, søtsaker og pølser som bringer inn pengene.

Comments are closed.